bg

Camping Lodge

Luxe kamperen doe je in een Campinglodge.De Lodge is ingericht voor maximaal 4 personen. Het huisje is voorzien van twee aparte slaapkamers, waarvan één met twee enkele bedden en één met stapelbed, allen voorzien van matrassen en kussens. De inrichting bestaat uit een gezellige zithoek. Ook TV en draadloos internet vindt u terug in dit huisje.


De keuken is ingericht met een 2-pits elektrische kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat , waterkoker en een complete keukeninventaris.

Wat deze Lodge écht comfortabel maakt is een eigen toilet. Om te douchen kunt u gebruik van het vlakbij gelegen sanitair gebouw.
In de Lodge zijn geen dekbedden en overtreksets! Deze mag u zelf meenemen of kunt u reserveren. Wij leggen de gehuurde dekbedden en overtreksets klaar in uw Lodge. Een hoofdkussen (zonder sloop) is wel aanwezig.
Klaar om te gaan?..... Vergeet uw  handdoeken, theedoeken en badlakens niet mee te nemen, deze zijn niet aanwezig in het huisje.
De Lodge is het gehele jaar te boeken, aangezien deze voorzien is van een verwarming.
Ideaal voor gezinnen met kinderen en/of honden!

De Lodge dient na uw verblijf schoon achtergelaten te worden.
Is de Lodge niet schoon achtergelaten dan zullen er extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht

Prijzen per 1 januari 2018:
In het laagseizoen voor de eerste nacht € 68,00, elke volgende nacht € 36,00
In de periode Hemelvaart, Pinksteren (9 mei tot en met 21 mei) en hoogseizoen (7 juli tot en met 2 september) voor de eerste nacht € 85,00, elke volgende nacht € 45,00
Bij verblijf langer dan een week, prijs op aanvraag
Toeristenbelasting en milieubijdrage € 1,00 p.p.p.n.
Huur dekbed en lakenpakket € 10,00 per persoon
Hond € 5,00 per nacht

Download hier de brochure