bg

Kids FunOnze camping brengt uw kinderen terug naar de natuur. Lekker spelen op het klimtoestel of op avontuur in het bos. Daarnaast kunt u gratis naar het verwarmde gemeentelijke zwembad. Er is zelfs een speciale wasgelegenheid voor kinderen in ons sanitairgebouw.

Uitstapjes

Wildlands

Ruim een half uur met de auto komt u aan in Emmen, bezoek daar Wildlands.
In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je samen met je familie en vrienden door de jungle, het poolgebied en de savanne. Hier ontdek je nieuwe werelden en sta je oog in oog met wilde dieren.
www.wildlands.nl

 Wonderwereld


Beleef een fantasie- en dierenwereld voor jong en oud. De goedaardige reus Greurt en zijn vriendin Beppie heten je van harte welkom. Ga op ontdekking in de natuur en griezel, geniet en beleef! In het park worden vermaak en leren over de natuur met elkaar gecombineerd. Kinderen ontdekken spelenderwijs gekke dingen uit de natuur.
www.wonderwereld.nl

Kinderspeelparadijs Ballorig

Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer. Voor de jongste kinderen is er een aparte speelruimte. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!
www.ballorig.nl

De natuur in

Houden je kinderen van de natuur? Dan is een bezoek aan het Natuurinformatiecentrum in Sellingen of een wandeling langs de oevers van het riviertje de Ruiten Aa aan te raden. Het Valkennest in Bellingwolde is ook superleuk.
www.staatsbosbeheer.nl